Ovo je namenjeno svim ljudima od akcije, radoholicima, domaćinima i domaćicama kojima nedostaje razonoda, zabava, kvalitetan odmor, aktivnost koja će učiniti da se osećamo samozadovoljno i bezbrižno.

Naučno je dokazano da ples smanjuje stres i da nas čini srećnijim. Dva puta nedeljno u grupi istomišljenika plesati uz ritmove salse, disco hustle ili neke klasike može biti lekovito za sve nas.

Baš iz tog razloga smo formirali ovu grupu koja će se subotom i nedeljom okupljati u CDT-u (Continuum Dance Theatre) i bez bilo kakvog vida formalnosti raditi na najbitnijoj nebitnoj stvari na svetu, tj. plesu. Cilj nam je da napravimo igranku, da se družimo, smejemo i našem životu dodamo jednu novu kreativnu dimenziju.

Ovo je prava prilika da uhvatite voljenu osobu za ruku ili pak pobegnete od svih i dodjete sami.

Naš instruktor će biti Đorđe Mihajlović, osnivač CDT-a, predsednik internacionalnog saveta za igru CID-Unesco, instruktor plesa sa decenijom radnog iskustva i plesač sa neponovljivim rezultatima.

"Ovo radim jer je luda ambicija učinila da sam ostvario sve što sam ikada poželeo. Sada je vreme da prestanem da želim i da se fokusiram na sadašnjost, na momenat, na lepotu trenutnosti. Želim da steknem nova poznanstva i da jednog dana napravim igranku kao u dobra stara, staaara vremena." Izjavio je Đorđe za CDT blog.

Časovi su subotom i nedeljom od 21h do 22h (No, vreme zadržavanja nakon treninga nije ograničeno ;)).

CDT se nalazi na adresi Filipa Filipovića 74 (Duvanište), predlažemo parking u ulici Zlatka Bolokovića (živeo google maps).

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona na 063 780 98 77

*Prvi čas je besplatan