BIG TIME: Concepts

STVARALAŠTVO JE BITNO! Za stvaraoca, za publiku, za one koji su na sceni... Ti momenti koji nam dozvole da odlutamo u druge svetove i da zaboravimo svakodnevnicu su lekoviti za naš duh i dopuštaju nam da budemo srećni i inspirisani. BIG TIME postoji da bi nam omogućio da stvorimo ono što plešemo u mislima i da ga pritom podelimo sa drugima. Na sceni ne postoje restrikcije, pa vas baš zato pozivamo da oslobodite svoju kreativnost.

Dobrodošli na BIG Time: Concepts, show koji okuplja kreativne pojedince i organizacije čije se ambicije kreću u smeru scenskog stvaralaštva. Ovom prilikom će pozornicu niškog Narodnog pozorišta zauzeti minijature najistaknutijih umetnika sa ovih prostora.

Prateći i podržavajući najnovije pozorišne tendencije i fokusirajući se na lokalni kontekst Big Time ove godine u prvi plan stavlja kreativnu organizaciju na čelu sa producentom (koreografom) koji ima priliku da na sceni niškog Narodnog pozorišta, kroz autentični koncept prezentuje svoj umetnički pravac, ideju, brend... Fokusiramo se na promociju i predstavljanje inovativnih ideja kao i povezivanje scene sa posmatračem, a pritom ne razbijajući standardnu teatralnu formu. Umetnost- raznovrsna koliko samo ona to može i čije delo ostaje isto bez obzira na ambijent u kome se prikazuje, a ovom prilikom se postavlja u okvire audio vizuelnog (multimedijalnog) performansa, zaslužuje kompletnu tehničku podršku i medijski okvir adekvatan vašem pravcu delanja, vašoj ideologiji, kao i stilu vašeg koncepta. Drugim rečima, imaćete podršku lokalnih televizija, pisanih medija, kreiran multimedijalni materijal (fotografije i video) koji ćete koristiti u svrhu promocije.

S toga želimo da vas ugostimo na našem domaćem terenu – pozorišnoj sceni.